Danline baggrund
Danline · Reklame- og webbureau · Lumbyesvej 29 · 7000 Fredericia · Tlf: +45 7620 6040 · Fax: +45 7620 6041 · mail: mail@danline.dk
Ristinge camping mobilsite langeland - Danline mobilløsning smartphone iphone

Hjemmesider til smartphones

Danskerne har taget smartphonen til sig.

40% af os har en, og vi bruger den dagligt i 90 minutter i gennemsnit.
Vi taler kun i den i 2,7 minut, mens resten af tiden bruges på at surfe, tjekke mail, læse nyheder - eller netværke via sociale medier.

Hos Danline leverer vi mobilløsninger til hjemmesider, således disse tilpasses smartphoneformatet på iphone og android platformen.

Det er væsentligt at en hjemmeside fra skærmen ikke blot gengives på en mobiltelefon.

Det er vigtigt at genoverveje hvilke formål den besøgende har på siden, når den tilgås fra en mobilplatform. Oftest er det ikke de lange beskrivelser, men kort og nøgtern information der er behov for, når man er på farten.

I flere af vore løsninger har vi indskrænket informationsmængden markant, og istedet tilføjet nye features på mobilplatformen, som f.eks. en rutevejler, der tager udgangspunkt i at vejlede brugeren til målet vha. telefonens aktuelle placering.

Løsningerne tilpasser sig automatisk til de enkelte mobilplatforme, således skal der ikke søges på specifikke mobilvarianter af hjemmesiden - overgangen hertil sker uden at den besøgende opdager det.
40 procent af os har en smartphone
Vi bruger den i 90 min. om dagen
 - men kun 2,7 min. på at snakke
Resten bruges på surf, mail, apps mv.