Skrivebord

Danplanners skrivebord er din vej til det komplette overblik over din forretning. På skrivebordet bliver du præsenteret for de vigtigste nøgletal, som gør dig i stand til hurtigt og nemt, at få et overblik over dine kommende og igangværende bookinger.

Med et enkelt klik har du direkte adgang til en pågældende kunde eller bookings detaljer, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv tilretning i en travl hverdag.

Print, Sms eller mail hurtigt et dokument til en kunde ved simpelt, at markere den eller de kunder der skal sendes til, og klikke på ikonet i værktøjslinjen.

Skrivebordet giver dig indsigt i fremtidige ankomster og afrejser, nuværende gæster samt bemærkninger vedr. Bookinger.

Kunde Overblik

Danplanners kundeoverblik tager udgangspunkt i en listevisning af alle dine kunder. I denne liste kan der søges på diverse kundeinformationer, for nemt og hurtigt at finde frem til den rette kunde.

Klikkes der på en kunde, vises kundekortet hvor alle kundens informationer er tilgængelige, en komplet liste af kundens bookinger, samt en liste af al tidligere kommunikation mellem dig og kunden.

Booking Overblik

Danplanners booking overblik er delt i to.
Den første del er en listevisning hvor alle dine bookinger vises. Denne liste kommer med en forudbestemt filtrering, som viser alle bookinger 1 år frem, denne filtrering kan ændres. Visningen kommer også med en søgefunktion, så der kan søges på diverse booking informationer. Derudover kan der også søges på specifikke bookinger, numre eller enheder.

Den anden del af booking overblikket er en kalendervisning. Visningen giver et hurtigt og overskueligt overblik over enhedernes belægning. 

I begge visninger er det muligt at navigere ind på en bookings detaljevisning med et enkelt klik.

På detaljevisningen ses hele bookingens indhold. Dette inkluderer en liste af alle varelinjer, herunder også alle valgte tilkøb, en visning af eksisterende og kommende betalinger samt en liste af al kommunikation angående den valgte booking.

QuickBooking

Oprettelse af en booking i Danplanner foregår igennem QuickBooking. QuickBooking kan tilgås gennem ikonet i værktøjslinjen.

I QuickBooking vinduet vælges der hvilken ressource type der ønskes, hvorefter det er muligt at vælge mellem alle de tilgængelige produkter i denne kategori. Herefter sættes en start og slut dato hvorefter det er muligt at vælge hvilken ressource de skal bookes, denne kan vælges på en liste eller via kort.
Gæstens detaljer udfyldes herefter. Enten ved manuelt at taste de forskellige informationer ind, eller ved at fremsøge kunden i blandt eksisterende kunder, eller via Danplanners telefonnummer opslag.
Til sidst udfyldes eventuelle ekstra gæster samt tilkøb. Hvorefter bookingen oprettes.

Processen er hurtig og simpel, og kan nemt klares imens man har kunden i telefonen eller foran sig. Under hele oprettelsesprocessen beregnes prisen løbende, som man ændrer på produktet der bookes, perioden hvori det bookes samt antallet af gæster og eventuelle tilkøb. Dette gør at man hurtigt og nemt kan give kunden en pris på det ophold de er i gang med at booke.

    

Danplanner

×