Danline har været med siden det hele startede. Vi har prøvet at være mange, vi har prøvet at være få og vi har prøvet successer og vi har også haft skuffelser. Vi har prøvet, at være rendyrket softwareudvikler og at være et mere traditionelt reklamebureau. I dag er vi primært et IT-hus, som fokuserer på at lave administration- og booking systemer, der er baseret på licenser.

Mads Lund
Adm. direktør
Mads er stifter af firmaet. Med sin erfaring er Mads garant for at der er historisk ballast når vigtige beslutninger skal tages. Produktionsmæssigt er Mads arkitekt bag Danbase og Danplanner samt udvikler af Danplanners IOT systemer.
Trine Balling Lund
Direktør
Trine er fremtidens leder hos Danline. Hun er bogstaveligt talt vokset op i et software hus. Efter 12 år hos VELUX, først i HR siden i IT, føler hun sig nu parat til sætte sit præg på Danline. Trine vil i de kommende år overtage ledelses ansvaret.
Jonas Hauge
Partner og Chefprogrammør
Jonas er partner og chefudvikler i Danline. Han er involveret i de største og mest komplicerede projekter. Jonas har været en del af teamet siden 2008. Jonas har derfor en stor del af Danlines DNA i sit blod eller også udgøres Danlines DNA af en stor del Jonas.
Jonatan Christensen
Seniorprogrammør
Efter 12 års erfaring som BI- og software programmør er Jonatan Danlines nye seniorprogrammør.
Svend Halding
Junior udvikler
Svend's primære arbejde, er at programmere med nye faciliteter i Danbase.
Lionel Søderlund
Junior Support
Thorbjørn Deele
Support
Thorbjørn er Danlines hardware specialist, supporter og hjælper med opsætning i Danbase.
John Marring
IOT udvikler
John Marring, har designet og udviklet de elektronik enheder, som er hoved stammen i Danplanner-IOT.

×